https://www.adviesraadbunschoten.nl/wp-admin/post.php?post=879&action=edit

In samenwerking met de gemeente Bunschoten is de Adviesraad Sociaal domein (ASD) op zoek naar twee nieuwe leden. Zet jij graag jouw kennis en ervaring in om kwetsbare inwoners van de gemeente Bunschoten zo goed mogelijk te vertegenwoordigen?
Dan is de Adviesraad op zoek naar jou!

Adviseren
De ASD adviseert het college van burgemeester en wethouders zowel gevraagd als ongevraagd. Het gaat daarbij om alle onderwerpen die vallen binnen het Sociaal Domein zoals onderwijs, welzijn, zorg, jeugd en werk & inkomen. Bij ieder advies kijkt de ASD door de ogen van de inwoners uit gemeente Bunschoten. Daarbij baseert de ASD zich op informatie en ervaringen van inwoners en op de kennis en ervaringen van professionals. Daarnaast volgt de adviesraad hoe veranderingen in beleid uitpakken in de praktijk en is alert op knelpunten. De ASD is onafhankelijk en bestaat uit vrijwilligers die betrokken zijn bij het dorp en haar inwoners en kennis hebben van en/of ervaring met onderwerpen die in het sociale domein spelen.

Belangstelling
Wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Gerie Heinen via info@adviesraadbunschoten.nl of kijken op de website www.adviesraadbunschoten.nl. Hier vind je ook een profielschets voor de leden van de raad. Heb je interesse? Mail dan voor [ datum ] een korte motivatie en je cv naar Gerie Heinen via info@adviesraadbunschoten.nl.
De adviesraad wil graag een afspiegeling zijn van de bewoners van Bunschoten; jongeren en nieuwe Bunschoters worden daarom ook van harte uitgenodigd om te reageren.

Gesprek
Geschikte kandidaten worden uitgenodigd voor een kennismaking en selectiegesprek. Twee leden van de adviesraad en een medewerker van de gemeente Bunschoten nemen deel aan dit gesprek. Benoeming vindt plaats door het college van B&W van de gemeente Bunschoten.

Meld u aan voor de vergadering